Географи в пошуках знань – екскурсія до наукової бібліотеки ТНПУ

25 жовтня 2023 року студенти географічного факультету СОГ-11 та Г-12 разом з куратором доц. Наталією Тарановою відвідали наукову бібліотеку ТНПУ. Наша екскурсія була цікавою завдяки розповіді завідуючої відділом комплектування та інформаційно-бібліографічного обслуговування, Світлани Тененьської.

Наша екскурсія в бібліотеку
Наша екскурсія в бібліотеку 

Відвідуючи різноманітні структурні підрозділи наукової бібліотеки ТНПУ, зрозуміли, що кожен з них має свою власну унікальну атмосферу та надзвичайно корисний контент для наших студентів.

Вчимося працювати з електонним каталогом
Вчимося працювати з електонним каталогом

Дивовижна атмосфера мистецтва 

Дивовижна атмосфера мистецтва

Наукова бібліотека ТНПУ – це справжній скарб знань для всіх студентів університету. Вона виконує низку важливих функцій, які роблять її серцем навчального процесу та наукової роботи.

Абонемент наукової літератури та абонемент навчальної літератури – справжній скарб знань для наших географів. Тут можна знайти актуальну наукову і навчальну літературу, яка стане невід'ємною частиною їх досліджень та навчання.

Абонемент художньої літератури – це простір для душі. Це місце, де вони зможуть відпочити від наукових та навчальних тем і поринути в світ художньої словесності.

Зал суспільної літератури відкриває перед студентами багатогранний світ суспільних наук. Тут вони зможуть знайти видання з різних галузей, які розкривають важливі аспекти суспільства.

Зал філологічної літератури та видань іноземними мовами – це інтелектуальний космополіт, де зможуть вивчати літературу усього світу та поглибити знання з іноземних мов.

Дисертаційний зал – місце, де народжуються майбутні вчені та доктори наук, де звучать ідеї та дослідження, що змінюють світ.

А книгосховище – це велика гарантія того, що ніяка цінність не буде втрачена, і всі ці знання залишаться для наших нащадків.

Мандрівка у книгосховище
Мандрівка у книгосховище

В науковій бібліотеці ТНПУ - спільне фото 

В науковій бібліотеці ТНПУ - спільне фото

Ми щиро вдячні Світлані Тененьській та всьому колективу бібліотеки за гостинний прийом та незабутню екскурсію. 

Доцент кафедри географії

та методики її навчання

Наталія Таранова

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]