Представниці ТНПУ ім. В. Гнатюка стали чемпіонками України з боксу серед студентів


Понад 150 спортсменів – 118 хлопців і 34 дівчини – взяли участь у Чемпіонаті України з боксу серед студентів, який відбувся у місті Бровари (Київська область). Змагались на турнірі і тернополяни – представники Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та Тернопільської обласної федерації боксу України – Каріна Вовк, Каріне Айрапетян та Микола Загородний. В результаті у здобутку наших боксерів дві золоті нагороди.

Перемога  Каріни Вовк
Перемога Каріни Вовк
На п'єдесталі Каріне Айрапетян
На п'єдесталі Каріне Айрапетян
Як повідомив тренер спортсменів Руслан Фірман, у ваговій категорії 63 кг перше місце зайняла Каріна Вовк, у ваговій категорії 81+ кг не було рівних Каріне Айрапетян. Відтак разом зі титулом чемпіонок України з боксу серед студентів, дівчата здобули і золоті медалі. Микола Загородний посів п’яте місце. Спортсмени представляють обласну ШВСМ та ФСТ «Динамо».
«Спортсмени висловлюють подяку ТНПУ ім. В Гнатюка та ЗСУ за можливість брати участь у змаганнях», – наголосив Руслан Фірман.
«Спортсмени висловлюють подяку ТНПУ ім.В.Гнатюка та ЗСУ за можливість брати участь у змаганнях», - наголосив Руслан Фірман

Додамо, що за результатами чемпіонату, найбільші медальні здобутки у боксерів з вузів Києва, Одеської та Київської областей.

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Опубліковано 11.07.2023 р.

Джерело : Комітет фізичного виховання та спорту МОН України

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]