Укладено договір про співпрацю 
Інституту проблем машинобудування ім.А.М.Підгорного 
та Тернопільського національного 
педагогіного університету ім.В.Гнатюка

На зображенні може бути: 2 людини та люди навчаються

Підписання договору - це результат тривалого партнерства.

Співробітництво вишів у реалізації проєктів - добра передумова для створення нових видів техніки та природних технологій.

Проведено робочу нараду задля підготовки спільного проєкту на конкурс “Горизонт” в галузі когенераційних технологій та відновлюваної енергетики.

28.06.2023 ректор Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, професор Богдан Буяк і директор Інституту проблем машинобудування ім.А.М.Підгорного Національної академії наук України, академік НАН України Андрій Русанов підписали договір про співробітництво
Договір є результатом спільного партнерства та діалогу, який укладають відповідно до чинного законодавства. Виконана робота показала, що вузи можуть здійснювати та реалізовувати проєкти у сфері науково-технічної діяльності, а відсьогодні об’єднають свої зусилля для створення нових видів техніки та природних технологій.
Подальші кроки співробітництва обговорили учасники зустрічі у складі професора, голови Громадської ради при ТОВА Валерія Федорейка, заступника директора з наукової роботи Інституту проблем машинобудування ім.А.М.Підгорного НАН України, члена-кореспондента НАН України Андрія Костікова, кандидата технічних наук, заступника голови Громадської ради при ТОДА Івана Іскерського, головного конструктора Науково-виробничого об’єднання «Енергоощадні технології» Олега Каліщука, а також професора Богдана Буяка та академіка НАН України Андрія Русанова.
Також проведено робочу нараду щодо підготовки спільного проєкту на конкурс “Горизонт” в галузі когенераційних технологій та відновлюваної енергетики.
 
Опубліковано 29.06 2023 р.
Джерело: фейсбук

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]