Магістрант ТНПУ виборов золоту нагороду Кубку світу з лижних перегонів та біатлону у США

ЗМІ про нас. Магістрант ТНПУ виборов золоту нагороду Кубку світу з лижних перегонів та біатлону у США
Ще одне «золото» Тараса Радя у біатлоні спринт на дистанції 7,5 км на Кубку світу з лижних перегонів та біатлону у США
Цими днями у США триває фінальний етап Кубок світу з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та порушеннями зору. 
Блискуче виступає на цих змаганнях у складі Національної паралімпійської збірної команди України тернополянин, майстер спорту України міжнародного класу з лижних перегонів та заслужений майстер спорту України біатлону, вихованець ДЮСШІ «Інваспорт», студент магістратури факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Тарас Радь. 
Змагаючись у класі LW 10-12 (сидячі) наш земляк вже здобув три медалі – золото, срібло і бронзу, підіймаючись на подіум в усіх видах програми. Не винятком став і біатлон спринт на дистанції 7,5 км, у якому Тарас виборов ще одне «золото». 
Тренер спорстмена - заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України Віктор Федорчак.
До речі, як повідомляє Національний комітет інвалідного спорту України, в четвертий день змагань, 5 березня, в біатлоні (спринт, 7,5 км) українські паралімпійці вибороли 9 високих нагород - 3 золоті, 4 срібні та 2 бронзові медалі. Не обійшлось і без яскравого переможного українського подіуму, вже третього поспіль і цього разу унікального: Радь Тарас виборює золото, а Баль Павло та Кравчук Василь удвох - срібло, прийшовши до фінішу з однаковим часом. Отож, 1 золота та 2 срібні медалі та український п’єдестал у категорії сидячи.
Управління молоді, спорту 
та іміджевих проектів 
Тернопільської ОДА

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]