Випускниця факультету мистецтв ТНПУ презентує відеокліп на авторську пісню «Ти рятуєш світ від зла» (ВІДЕО, ФОТО)Випускниця факультету мистецтв ТНПУ презентує відеокліп на авторську пісню «Ти рятуєш світ від зла»


Випускниця факультету мистецтв освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» Атаманчук Елеонора презентує відеокліп на авторську пісню «Ти рятуєш світ від зла».

Композиція присвячена хресному батьку Елеонори, воїну ЗСУ, який отримав поранення у цій жорстокій війні. Уламки снарядів наскрізь прошили Йому долоню, саме так, як і співається. 

Дівчина написала пісню після першої зустрічі із пораненим у лікарні і зізнається, що коли не вистачило слів, щоб виразити усі почуття, на допомогу прийшла музика. 

Над аранжуванням треку та записом бек-вокалу працював випускник факультету мистецтв Іван Водвуд.

Творча команда. Виконавиця разом із аранжувальником та відеооператором

Творча команда. Виконавиця разом із аранжувальником та відеооператором

Завершальним акордом творчої роботи стали зйомки відеокліпу на різних локаціях, одна із них – актовий зал ТНПУ ім.В.Гнатюка. Саме цей знімальний майданчик підкреслив особливу мистецьку атмосферу відеокліпу, який створив Тарас Кучма.

Пісня є надзвичайно чуттєвою та правдивою не лише через реальну історію близької родини Елеонори, а й тому, що у відео ми бачимо хресного батька, якому і присвячена пісня. Тому, кожне слово, кожна нота та задумливий погляд – невимовно щирі.

Елеонора із хресним батьком Ростиславом

Вітаємо Елеонору та бажаємо успіху у реалізації нових творчих проєктів!

Пишаємося нашими талановитими випускниками!

Доцент Ярослава Топорівська 

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]