ЗМІ про нас. Студентка ТНПУ здобула «срібло» з легкої атлетики на Дефлімпійських іграх  (ВІДЕО)Студентка ТНПУ здобула «срібло» з легкої атлетики на Дефлімпійських іграх
Українська збірна взяла участь у XXIV літні Дефлімпійські іграх, які проходили у бразильському місті Кашіас-ду-Сул з 1 по 15 травня, - пише видання 20 хвилин.

Руслана Муравська - вихованка Тернопільського регіонального центру "Інваспорт", срібна призерка Чемпіонату Світу та кількаразова призерка Чемпіонатів Європи, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, поповнила скарбничку нагород «сріблом» у стрибках в висоту.

Тренується дівчина під керівництвом заслуженого тренера України, Васірука Михайла Степановича. Він опублікував відео стрибка та церемонії нагородження у ФБ.

 З 2021 року Руслана Муравська отримує стипендію Тернопільської міської ради як одна із кращих спортсменів.

Вітаємо тернополянку та її тренера з високим досягненням. Бажаємо й надалі прославляти Україну на змаганнях найвищого рівня!

До слова, Збірна України посіла перше загальнокомандне місце на Дефлімпіаді в Бразилії! У підсумку, наші переможці вибороли: 62 золоті, 38 срібних та 38 бронзових медалей! А для Тернополя це уже сьома медаль Дефлімпіади-2021.
Опубліковано
16 травня 2022 р.

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах