5 квітня, 14:45

У Тернополі майбутні вчителі створили патріотичний ролик

 

У Тернополі майбутні вчителі створили патріотичний ролик

Студенти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка записали патріотичне відео з віршами та піснями. Про це розповіла Суспільному одна з ініціаторів ідеї Соломія Бронецька.

За її словами, ролик доповнили кадрами з війни та пейзажами України. Зробили це, щоби надихнути українців на боротьбу та підняти їхній патріотичний дух.

"У відео я виконую пісню "Батько наш Бандера". Постать Степана Бандери зараз актуальна, як ніколи. Я гадаю, що в душі кожного українця її приспів лунає щодня. Це відео йде від наших сердець, воно тільки з щирими намірами морально допомогти. Фізична підтримка теж потрібна, але саме такі патріотичні пісні і вірші допомагають нам триматися. І тому ми вистоїмо в цій війні".

У Тернополі майбутні вчителі створили патріотичний ролик

Кадри з патріотичного ролика

Кожен студент записував свою частину творчої роботи самостійно, розповіла Соломія Бронецька. До зйомок ролика долучилися 14 людей.

Ролик змонтував студент Євген Майхрович.

"Я витратив на це чотири години. Відео опублікували на Ютуб-каналі педуніверситету. За добу воно назбирало пів тисячі переглядів".

Наприкінці березня студенти заспівали гімн Українських січових стрільців "Ой у лузі червона калина…". Відео розмістили у "Фейсбуці". На сьогодні його переглянули майже 6 тисяч людей.

 

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]