ЗМІ про нас. ЗВО об’єднуються для проведення міжуніверситетського лекторію: МОН про приклад  ТНПУЗВО об’єднуються для проведення міжуніверситетського лекторію

28 березня 2022 року розпочався міжуніверситетський лекторій у межах співпраці Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. 

Крім студентів ЗВО-організаторів, до лекторію долучилися й студенти інших закладів вищої та фахової передвищої освіти, зокрема Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, Національного університету харчових технологій, КЗ ЛОР «Бродівський фаховий педагогічний коледж імені Маркіяна Шашкевича», Херсонського державного університету та Харківської державної академії культури. Понад 40 слухачів уже заповнили форму для отримання сертифікатів про результати неформальної/інформальної освіти.

Лекторій буде тривати до 15 квітня 2022 року. Розклад у форматі ексель-таблиці з активними посиланнями тут. 

Лекції відбуваються на платформах Google-meet і Zoom. Відвідування лекцій доступне для всіх охочих, що дозволяє здобувачам із різних регіонів (зокрема й регіонів активних бойових дій) виповнити компоненти неформальної/інформальної освіти та збагатити свій багаж знань.



МОН України

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]