Ректор ТНПУ підписав договір про співпрацю з Дрогобицьким фаховим коледжем нафти і газуРектор ТНПУ підписав договір про співпрацю
з Дрогобицьким фаховим коледжем
нафти і газу

Розвиток співпраці із закладами фахової передвищої освіти є одним з пріоритетних напрямків Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, угоди про співпрацю уже підписано із десятками освітніх закладів.
29 жовтня ТНПУ відвідав директор Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу доцент Баб'як Мирон Михайлович, який ознаймовися з особливостями організації освітнього процесу, науковими дослідженнями та матеріально-технічною базою. За підсумками зустрічі з ректором професором Буяком Б. Б. підписано договір про співпрацю між ТНПУ та Дрогобицьким фаховим коледжем нафти і газу.
Предметом цього договору є наукова співпраця та взаємний обмін досвідом наукової роботи у професійній підготовці кадрів і підвищенні кваліфікації науково-педагогічного складу, взаємодія з організації науково-дослідної, редакційно-видавничої, організації наукових заходів, використання й обміну навчальними та інформаційними фондами після додаткових узгоджень, взаємодопомога у проведенні занять зі спеціальних дисциплін.
Дякуємо колегам з Дрогобича за відкритість та готовність до співпраці, впевнені, що реалізація положень договору сприятиме академічній мобільності та розвитку наших закладів.
Ректор ТНПУ підписав договір про співпрацю з Дрогобицьким фаховим коледжем нафти і газу
 
Ректор професор Буяк Б. Б.
 
Ректор ТНПУ підписав договір про співпрацю з Дрогобицьким фаховим коледжем нафти і газу

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах