ТНПУ презентує  область в Києві:

«Тернопільщина – кластер можливостей»


Сьогодні, 9 червня 2021 р., ТНПУ має честь презентувати економічний та інвестиційний потенціал Тернопільської області «Тернопільщина – кластер можливостей» у столиці України.

Презентація проводиться з ініціативи Тернопільської обласної ради та за сприяння Торгово-промислової палати  України.

Делегація ТНПУ на чолі з ректором проф.Б.Б.Буяком представляє Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка – прогресивний, сучасний, ефективний заклад вищої освіти з високою якістю знань, регіональний центр вищої педагогічної освіти в Західній Україні, лідер гуманітарної освіти, перший в консолідованому рейтингу серед педагогічних закладів вищої освіти України.

Ректор ТНПУ проф.Б.Б.Буяк та начальник відділу у справах молоді В.Л.Брославський біля стенда ТНПУ
Ректор проф.Б.Б.Буяк та начальник відділу у справах молоді В.Л.Брославський біля стенда ТНПУ 

У програмі Презентації – пленарне засідання за участі державних органів влади та органів місцевого самоврядування, українських іноземних дипломатичних установ,  міжнародного та вітчизняного бізнесу, а також панельні дискусії з питань інвестиційного розвитку, інфраструктури, промисловості, освіти тощо.

Як повідомив з Києва начальник відділу у справах молоді В.Л.Брославський, захід проходить в урочистій, піднесеній, святковій атмосфері. ТНПУ демонструє власний інформаційний стенд, який викликав великий інтерес чисельних учасників і відвідувачів, серед яких – депутати різних рівнів, науковці, підприємці, освітяни, інвестори, громадські діячі, іноземні гості.

начальник відділу у справах молоді В.Л.Брославський
Начальник відділу у справах молоді Володимир Любомирович Брославський вручив брендову футболку ТНПУ першому віце-президенту Торгово-промислової палати  України Михайлу Івановичу Непрану

 

Представники ТНПУ з радістю розповідають про систему безперервної освіти (бакалавратура, магістратура, аспірантура, докторантура) на десяти факультетах, активно відповідають на запитання.

Запрошуємо до співпраці!
Проректор з наукової роботи і міжнародного співробітництва професор Галина Іванівна Фальфушинська зі студентками

 

У ТНПУ функціонує більш ніж 150 різноманітних освітніх програм, серед який є абсолютно унікальні:

-         GameStudy, DigitalАналітика,

-         Режисура Івент-проектів,

-         Аналітика суспільних процесів.

Проректор з наукової роботи і міжнародного співробітництва проф.Г.І.Фальфушинська інформує гостей про високий рівень міжнародного співробітництва в ТНПУ: до пів сотні угод про співпрацю з університетами Європи, Канади, США, Китаю, діє програма подвійних дипломів, семестрові програми академічної мобільності, закордонні стажування тощо.


Проректор з наукової роботи і міжнародного співробітництва проф.Г.І.Фальфушинська
Проректор з наукової роботи і міжнародного співробітництва професор Галина Іванівна Фальфушинська презентує науковий потенціал та зв'язки ТНПУ

 

У ТНПУ успішно функціонують:

-     GameStudio для майбутніх інженерів та менеджерів ігрової діяльності;

-    інтерактивно-розважальна кімната для дошкільників;

-  сучасний мультифунціональний сенсорний анатомічний стіл для майбутніх біологів та реабілітологів;

-   академічна діджиталізована телестудія для майбутніх журналістів.;

-  інтерактивні простори для митців та дизайнерів;

-   освітні хаби та коворкінг центри та багато іншого.

Студенти факультету іноземних мов розповідають про облаштування студмістечка, науково-дослідну, спортивну та рекреаційну базу, а також демонструють високий рівень володіння мовами:  майстерно спілкуються англійською, німецькою, французькою.

Ректор ТНПУ професор Богдан Богданович Буяк зауважив, що наш університет є щорічним учасником подібних заходів, ТНПУ незмінно викликає великий інтерес як яскравий і успішний приклад smart-екосистеми закладу вищої освіти європейського рівня  у ХХІ ст.

Пресслужба ТНПУ

 

Опубліковано на сайті ТНПУ ім. В. Гнатюка

9 червня 2021

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах