ПеПершокурсники факультету мистецтв побували на виставці талановитої випускниці ТНПУ (ФОТО)ршокурсники факультету мистецтв
побували на виставці
талановитої випускниці ТНПУ



Студенти-першокурсники факультету мистецтв ТНПУ та викладачі кафедри образотворчого мистецтва, дизайну та методики їх навчання ТНПУ відвідали виставку Христини Боднарук - нашої талановитої випускниці. Вражаючі гіперреалістичні роботи експонуються в Художньому музеї.

Христина почала займатися малюванням у 14 років. Відтоді більшу частину вільного часу проводить з фарбами за мольбертом. І за цих десять років вона зібрала чималу колекцію картин, так пише про неї te.20minut.ua.

- Я, як художник, намагаюсь вхопити щось більше, ніж просто зображення. І передати щось набагато глибше. Я хочу змушувати глядачів поринути у якусь емоцію, - розповідає художниця. - Стараюсь за допомогою реалізму підібратись до людської свідомості і захопити його своїми роботами, - розповіла Христина кореспонденту.

Христина додає, що їй подобається стиль модерн, але на жаль, в Україні його ще поки не сприймають.  - Я своїми роботами хочу розвивати ідейну сторону живопису, а не лише декоративну, - каже дівчина. - У нас, як більшість звикла, що картина для того аби її на стіну повісити, сприймають мистецтво як частину інтер’єру. А я хочу достукатись до глядачів. 



Возможно, это изображение (10 человек, люди стоят и в помещении)
Опубліковано на сайті ТНПУ ім. В. Гнатюка
24.02.2021

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]