Кубок тернопільського ректора вийшов на фінішну пряму

ЗМІ 213  Перед заключним, третім ігровим днем на кубку Ректора двовладдя – перша та друга студентські команди ФК «Тернопіль-Педуніверситет» мають по шість набраних очок.

У перший ігровий день зафіксовано такі результати: ФК “Тернопіль-Педуніверситет” – ФК “Тернопіль-Педліцей-2” – 8:3, ФК “Тернопіль-Педуніверситет-2” – ФК “Тернопіль-Педліцей” – 2:0.

Другий день: ФК “Тернопіль-Педліцей” – ФК “Тернопіль-Педуніверситет” – 2:4,

ФК “Тернопіль-Педуніверситет-2”– ФК “Тернопіль-Педліцей-2”– 7:2.

Турнірна таблиця

Команди

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

ФК “Тернопіль-Педуніверситет”

2

2

0

0

12:5

6

2

ФК “Тернопіль-Педуніверситет-2”

2

2

0

0

9:2

6

3

ФК “Тернопіль-Педліцей”

2

0

0

2

2:6

0

4

ФК “ТернопільПедліцей-2”

2

0

0

2

5:15

0

За регламентом змагань, у разі якщо матч третього туру ФК “Тернопіль-Педуніверситет” – ФК “Тернопіль-Педуніверситет-2” завершиться внічию, відповідно команди, які борються за перше місце, наберуть однакову кількість очок та матимуть однакову різницю забитих і пропущених м’ячів, одразу після основного часу буде призначено серію післяматчевих пенальті.

Зауважимо, що в кубку Ректора беруть участь одразу декілька гравців першолігового ФК «Тернопіль», які являються студентами ТНПУ ім. В. Гнатюка.

– За результатами кубка Ректора буде сформована збірна ФК «Тернопіль-Педуніверистет» з 15-18 футболістів, яка готуватиметься до другої частини чемпіонату України серед студентів ВНЗ і фінальної частини чемпіонату Європи, який відбудеться у Португалії в місті Порту (23-30 липня 2017 р.), – відзначив головний тренер ФК «Тернопіль-Педуніверистет» Василь Івегеш.

Опубліковано на сайті "Номер один"

8 лютого 2017

Джерело: http://www.gazeta1.com/statti/kubok-ternopilskogo-rektora-vyjshov-na-finishnu-pryamu/

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]