Тернопільські спортсмени Наталя та Іван Стребкови здобули "золото" та "бронзу" у легкоатлетичному кросі

ЗМІ 185У Білій Церкві (Київська область) проходив чемпіонат України з легкоатлетичного кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків і чемпіонат України серед ДЮСШ, СДЮШОР. Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, чемпіонкою України серед молоді до 23-х років стала студентка ТНПУ ім. В.Гнатюка Наталія Стребкова. Шестикілометрову дистанцію кросу вона подолала за 22.02, на одну секунду випередивши свою суперницю з Хмельниччини. Бронзову медаль в бігу на десять кілометрів серед дорослих, показавши час 31.39 сек, виборов тернопільський легкоатлет Іван Стребков.

Подружжя Наталії та Івана Стребкових є кандидатами на участь у чемпіонаті Європи з легкоатлетичного кросу, який відбудеться 11 грудня цього року в місті Чіа (Італія). Обоє спортсменів підвищують свою майстерність в обласній ШВСМ під опікою тренерів Сташко І.П. та Степанюка О.І., представляють ФСТ «Динамо».

Щодо інших учасників змагань у Білій Церкві, то шосте місце серед дорослих на дистанції 4 км зайняв Руслан Даньків (12.52 сек), а серед молоді - Наталія Олійник на 6-кілометровій дистанції показала сьомий час (23.40 сек). Обоє також представляють обласну ШВСМ (тренер Стефанишина О.В.).

Серед юнаків на дистанціях на два та три кілометри найкраще себе проявили Максим Купяк (ДЮСШ Тернопільського р-ну, тренер Чайка І.Б.), Владислав Кравчук (ОДЮСШ, тренер Дуда Б.П.), серед юніорок  та юніорів на 4 км - Ірина Бернацька та Назар Даньків (ОДЮСШ,тренер Стефанишина О.В.)

У командному заліку команда області, набравши 562 очки, зайняла 16 місце, а представники ОДЮСШ стали четвертими серед команд спортивних шкіл, не добравши лише три очки до третього місця.

Опубліковано на сайті "Галичинна спортивна"

26 жовтня 2016 

Джерело: galsports.com

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах