Тернополяни розробили проект, який допомагає у підготовці до ЗНО

ЗМІ 173У Тернополі розробили проект, який допомагає учням у підготовці до ЗНО. Школярі та усі охочі можуть отримувати знання з навчальних предметів у зручний для них час на освітньому порталі «Академія».

Команда «Академії» розробила безкоштовні онлайн-матеріали для підготовки до ЗНО. Користувачам пропонують онлайн-курси, складені відповідно до програм ЗНО, які містять велику базу тестів і теорії, онлайн-ігри, твори. Також є конспекти уроків для вчителів. Розробляли проект викладачі і кращі студенти та випускники Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

«Про захмарні ціни на послуги репетиторів, а іноді досить сумнівної якості, у народі ходять легенди. Пересічний учень чи його батьки запопадливо викладають від 50 грн. до 20 у. о. за годину навчання, гадаючи, що таким чином гарантовано отримають якісні знання. Але лише від бажання учня здобути ці знання залежить їх якість», – розповіла волонтер проекту, автор курсу з німецької мови Оксана Брикайло.

Дівчина пояснила, що команда постійно слідкує за графіками ЗНО і старається вчасно інформувати учнів про різні нововведення, цікавинки і події. Публікуватися на сайті можуть усі охочі, котрі володіють якісними матеріалами і готові ними поділитися.

«Навчання на освітньому порталі «Академія» особливо підходить  тим людям, які прагнуть змін, які не будують своє життя за усталеними шаблонами, а виходять за їх рамки, або іншими словами, онлайн-навчання призначене для саморозвитку  та самовдосконалення особистості. За весь час «Академію» відвідали 3094398 людей. Більшість – українці, є і відвідувачі з-за кордону», – поділилася Оксана Брикайло.

Проект має власну групу у соціальній мережі «ВКонтакті» та сторінку у «Фейсбук».

Опубліковано на сайті "Тернопіль"

27 червня 2015

Джерело: ternopil.te.ua

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах