Тернопільський педагогічний університет – найкращий після столичного!

ЗМІ 169У розпал вступної кампанії в інтернеті опублікували консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України. Чотири тернопільські виші – у шістдесятці кращих, п’ятий зайняв 232 місце з 262 існуючих.

Створюючи консолідований рейтинг українських вищих навчальних закладів, використовували дані національних і міжнародних рейтингів. Таких як «Топ-200 України», «Scopus» та «Вебометрикс».

У результаті – на найвищій сходинці серед тернопільських вишів опинився ТНТУ ім. І. Пулюя (26-27). Далі наздоганяє його ТНЕУ (28). ТНПУ ім. В. Гнатюка значно нижче (52). 58 місце у консолідованому рейтингу займає ТДМУ ім. І.Я. Горбачевського. Відірвався від місцевих побратимів ТІСІТ. Він на 232 сходинці.

Тернопільський національний технічний університет ім. І.  Пулюя та Тернопільський національний економічний університет потрапили в десятку кращих українських вишів західного регіону. Вони посіли 6 і 7 місця відповідно.

Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка опинився на другій сходинці кращих педагогічних університетів країни 2016 року. Вище в рейтингу лише столичний ім. М.П. Драгоманова.

Тернопільський національний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського замикає десятку кращих медичних вишів України.

Опубліковано на сайті "BezTaby"

7 липня 2016

Джерело: beztaby.te.ua

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]