Тернопільські футболісти поїдуть на чемпіонат Європи в Іспанію!

ЗМІ 161  Футбольна команда Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка ФК «Тернопіль-ТНПУ», перемігши у фінальному матчі чемпіонату України серед студентів колектив Національного університету державної фіскальної служби з Ірпіня (Київська область) – 3:0, стала найкращою студентською командою сезону-2018/19 і тепер представлятиме Україну на чемпіонаті Європи в Мадриді (Іспанія)

Наші земляки наприкінці першого тайму відкрили рахунок. Це зробив центральний півзахисник Роман Волохатий, а на початку другого нападник Андрій Різник без опору з боку суперників прийняв м’яча і другим дотиком подвоїв рахунок. А довершила розгром суперника триходівка, яку розіграли Юрій Заставецький, Андрій Різник та Микола Когут. Останній у дотик переправив м’яча у ворота ударом із близької відстані.

ФК «Тернопіль-ТНПУ» виступав у такому складі: Рогаль, Заставецький, Мороз, Левицький, Засєдко, Гатала (Савка), Волохатий, Луцик (Малащук), І. Когут (Познанський), М. Когут, Різник (Голодрига).

Ця звитяга для ФК «Тернопіль-ТНПУ» третя в їхній історії, раніше кращими в Україні тернополяни ставали у 2016-17 рр.

Здобувши звання чемпіона України серед вузів, ФК «Тернопіль-ТНПУ»  отримав право взяти участь у чемпіонаті Європи серед студентів, який пройде цьогоріч у Мадриді (Іспанія). До речі, тернополяни вже двічі їздили на подібні змагання і в 2009 році удостоїлися честі називатися кращою студентською командою Старого світу, а в 2010-му здобули бронзові медалі.

Опубліковано на сайті "Номер один"

19 червня 2020

Джерело: www.gazeta1.com

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах