Як студенти ТНПУ змагались у Savich park

ЗМІ 46Безкоштовні змагання на сноутюбах та лопатах серед молоді відбулись у Savich park у п’ятницю, 7 лютого. Позмагатися та просто розважитися прийшли чимало студентів.

- На змаганнях ми очікуємо близько 50 учасників, це переважно студенти педагогічного університету, – розповідає директор Savich park Віталій Кирилов. – Я сам колишній студент ТНПУ, тому ми вирішили організувати безкоштовний захід в рамках соціальної програми «Активна зима», щоб підтримати здоровий спосіб життя серед молоді та дати змогу тернополянам побачити зиму. Ми підготували доріжки для спуску та «достріляли» штучного снігу, щоб провести естафети між учасниками. 

Взяли участь у змаганнях 35 учасників, які сформували 3 команди. Суть естафети в спуску з гірок на швидкість. Для цього використовували сноутюби, санчата та звичайні лопати для чищення снігу. Як запевнив Віталій Кирилов, це безпечно.

- Перед тим, як видати тюб чи інше спорядження, ми обов’язково проводимо інструктаж, як саме потрібно спускатися, – каже пан Віталій. – Також усі учасники підписують техніку безпеки.

ЗМІ 47Студенти та звичайні тернополяни лишились задоволені таким змаганням. Дехто катався з гірки вперше.

- У нас розпочався перший тиждень навчання і з’явилась така можливість трохи відволіктись та відпочити, – каже студентка четвертого курсу ТНПУ Ірина. – Я прийшла сюди разом з друзями. На тюбах катаюсь вперше. До цього каталась лише на лижах та санчатах.

 

Опубліковано на сайті "20 хвилин"

7 лютого 2020

Джерело: te.20minut.ua

YouTube

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах