Тернополянин Дмитро Підручний став переможцем у номінації “Сенсація року”

ЗМІ 429 березня в Київському національному театрі оперети відбулася 14-а щорічна Всеукраїнська урочиста церемонія «Герої спортивного року».

На Всеукраїнській церемонії нагородження “Герої спортивного року 2019” Дмитро Підручний отримав перемогу у номінації “Сенсація року”.

Процедура відбору кандидатів і визначення переможців є  прозорою та демократичною та проходить в 3 етапи. Спочатку експерти НОК та громадськості проводять детальний аналіз виступів наших спортсменів на головних спортивних стартах року. Таким чином створюється розширений список претендентів у кожній номінації (6-8 осіб). Після цього протягом двох тижнів триває голосування спортивних журналістів нашої країни.

За підсумками голосування, в якому взяло участь 250 провідних спортивних журналістів з усіх регіонів, була визначена трійка претендентів, серед якої сьогодні «академіки» вибрали переможців у кожній номінації.

Довідково
Дмитро Підручний став лідером збірної України в мас-старті в рамках 7-го етапу Кубка світу з біатлону. Тернополянин фінішував четвертим по ходу гонки показав найшвидшу стрільбу серед усіх учасників, при цьому українець допустив два промахи.

Опубліковано на сайті "Тернопіль Live"

10 березня 2020, 9:10

Джерело: ternopillive.com.ua

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах