heinonline_logo 

  З 10 грудня 2014 р. по 31 січня 2015 р. надається тестовий доступ до найбільшої в світі бази даних правових досліджень — HeinOnline.

Доступ надається лише з комп’ютерів мережі університету.

Вхід за посиланням: heinonline.org/HOL/Welcome

Навчання і підтримка — help.heinonline.org.

  База даних охоплює більш ніж 1800 юридичних періодичних видань. Окрім колекції юридичних журналів, HeinOnline також містить повне зібрання «Congressional Record», повне зібрання «United States Reports» (починаючи з 1754 р.), відомі світові судові справи (з початку 1700-х років ), юридичну класику XVI -XX століть, збори угод Організації Об'єднаних Націй і Ліги Націй, всі угоди США, Федеральний реєстр ( з моменту створення в 1936 р.), Звід федеральних нормативних актів (починаючи з 1938 р.) та багато іншого.

Всі матеріали в цій базі даних розміщено у форматі PDF у такому вигляді, в якому вони існують в оригінальному друкованому примірнику.

Основні ресурси, до яких пропонується доступ:

* English Reports, Full Reprint (1220-1867) — електронна версія друкованого видання, що містить більше 100000 прецедентів з права Великобританії.

* History of International Law містить книги класичних авторів і важливі періодичні видання з історії міжнародного права.

* Index to Foreign Legal Periodicals це багатомовною індекс статей і оглядів книг з більш ніж 500 правових журналів по всьому світу. Ресурс охоплює такі напрямки права як міжнародне публічне і приватне право, порівняльне і зарубіжне право і т.д. (виключаючи англо-американське право).

* World Constitutions Illustrated — ресурс дозволяє юристам і вченим досліджувати конституційну і політичну сферу кожної країни у світі. База включає в себе чинну Конституцію будь-якої країни на оригінальному мовою, а також історію ранніх конституцій майже 150 країн. Даний ресурс також включає в себе конституційні періодичні видання, посилання на інші інтернет-ресурси і бібліографічні посилання.

та інші.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах

Бібліотечні асоціації