20190425 1676 librariaLibraria - найбільший архів газет і журналів України на період загальнодержавного карантину надає повний доступ до всіх колекцій архіву української періодики.
 

Доступ здійснюється за адресою: 
→ https://libraria.ua/

Довідка
   Libraria – проект компанії "Архівні інформаційні системи" (АІС), що здійснюється у співпраці з бібліотеками, архівами та науковими інституціями в Україні та за її межами. Мета проекту - оцифрувати та надати доступ онлайн до чимбільшого масиву української історичної періодики.
   "Ми розпочали роботу над створенням ресурсу 2012 року, коли було відскановано перші колекції українських газет. Наразі оцифровано близько 700 000 сторінок понад 400 видань українською, польською, німецькою, румунською, їдиш, кримсько-татарською та російською мовами, що видавалися у різних регіонах України та поза її межами від початку до 50-х років ХХ ст. Ресурс постійно наповнюється. Ми продовжуємо роботи і плануємо представити у найближчі роки кілька мільйонів сторінок значно розширивши географічні та хронологічні межі проекту", - кажуть організатори.

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах

Бібліотечні асоціації