33

Конончук О. Б. Навчальна практика з основ сільського господарства : навчальний посібник. – 3-е вид., виправ., допов. – Тернопіль : ФОП Осадца Ю. В., 2020. – 136 с. – (2 прим.)


   У посібнику подано теоретичний матеріал та хід виконання робіт із навчальної практики основних розділів сучасного сільського господарства - ґрунтознавства, агрохімії, землеробства, рослинництва, плодівництва, овочівництва, фітопатології і тваринництва.
   Практикум призначено для студентів спеціальностей 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 014.06 Середня освіта (Хімія) закладів вищої освіти III-IV рівнів акредитації, а також буде корисним для викладачів і студентів інших спеціальностей, вчителів біології і хімії, учням, працівникам сільського господарства.

11

Степанюк О. До спортивних вершин : хронологія досягнень кращих атлетів Тернопільщини : 2010-2020 роки / Олександр Степанюк, Алла Степанюк, Леонід Дахновський. – Тернопіль : Вектор, 2020. – 120 с. - (1 прим.)

 

   У довіднику "До спортивних вершин : хронологія досягнень кращих атлетів Тернопільщини : 2010-2020 роки" наведено результати виступів легкоатлетів області за спортивну кар′єру, їх фото та дані про тренерів. Результати сформовано за протоколами міжнародних, національних та обласних змагань з легкої атлетики.

   Довідник розрахований на широке коло читачів: спортсменів, тренерів, інших фахівців галузі фізичної культури і спорту. 

9

Підготовка вчителя природничих наук в умовах неперервної педагогічної освіти в США: монографія / Наталія Щур, Тетяна Олендр, Алла Степанюк. – Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2020. – 266 с. - (2 прим.)


   У монографії охарактеризовано структуру неперервної природничої педагогічної освіти й її стандарти в університетах США, висвітлено механізми професійної підготовки вчителів США до початку та впродовж педагогічної діяльності. Особлива увага звернена на моніторинг якості навчальних досягнень суб’єктів освітнього процесу, виокремлено прогресивні ідеї підготовки вчителів природничих предметів у США та можливості їх творчого використання в Україні. Монографія стане у нагоді широкому колу читачів: науковцям, учителям, студентам, усім кого турбує проблема якості вищої освіти в Україні.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]