Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору філологічних наук, професору Луїзі Костянтинівній Оляндер за подаровані книги.

 

227 

Державні нагороди України. Кавалери та лауреати : довідково-енциклопедичне та біографічне видання. Т. VIII / уклад. Болгов В. В. – Київ : Українська конференція журналістів, 2021. – 720 с.

 

   Довідково-енциклопедичне та біографічне видання «Державні нагороди України. Кавалери та лауреати»  продовжує серію видань із нагородної справи, започатковану в 2005 році.

   На сторінках видання представлено систему державних нагород України: звання Герой України, ордени, медалі, відзнака "Іменна вогнепальна зброя", почесні звання України, Державні премії України, президентські відзнаки.

   У процесі створення книги враховано всі зміни, що відбулися у законодавстві про нагородну справу з часу виходу сьомого тому. 

   У виданні досліджено біографії майже 600 кавалерів та лауреатів державних нагород України.

   Енциклопедія може бути корисною історикам, колекціонерам, політичним і громадським діячам та всім зацікавленим у дослідженнях нагородної справи України.

228

"Роде наш красний ..." : Волинь у долях краян і людських документах. Т. І / за заг. ред. М. І. Дубини ; авт.-упоряд. Л. К. Оляндер. – Луцьк : Вежа, 1996. – 446 с.

 

   Книга обіймає широке коло літературних, історичних і культурних питань, пов'язаних з розвитком подій на Волині, з долею краян.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]