Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку завідувачці відділу обслуговування бібліотеки Ірині Генадіївні Лецкалюк за подаровані книги.

 

196

Вовк Ю. Чорнобильський роман : історія кохання : повість / Ю. Вовк. – Луцьк : Волинська обласна друкарня, 2005. – 148 с.

 

   Вони зустрілись восени 1986-го на території, опаленій Чорнобилем. 
   Їхні поцілунки були із присмаком радіації, а плід кохання так і не з'явився на світ. Та навіть така трагедія, калічачи душі і забираючи життя, не здатна знищити любові...
192

Сивирин А. Легенди Білої Зорі: оповідання, легенди, бувальщини / Анатолій Сивирин, Олександр Лєпьошкін, Олена Лєпьошкіна ; ред. П. Ктитор. – Тернопіль: Джура, 2004. – 144 с.

 

   «Легенди Білої Зорі» – назва книги говорить сама за себе. У цій збірці є все: правдиві історії, неймовірні легенди та цікаві бувальщини.
   Різножанрові твори охоплюють період з сивої давнини до сьогодення і не залишають байдужими шановних читачів.

193

Сивирин А. Лежачого не б'ють? : гостросюжетна повість. Кн. 3 / Анатолій Сивирин ; літ. ред. П. Ктитор. – Тернопіль : Джура, 2004. – 100 с.

 

   Розуміння добра і зла, честі і справедливості в кожного своє. Показуючи ставлення до життя людей різних переконань, автор щиро бажає читачеві гідно виходити з будь-яких ситуацій.
   Імена та персонажі даної повісті вигадані, а тому збіг з реально існуючими є випадковим.
   Книга розрахована на шанувальників пригодницького жанру.
   Сивирин А.О. – прозаїк, автор книг “Хрест Лугового”, “Лежачого не б’ють?”, “Окупація”.
   “Лежачого не б’ють?” – продовження однойменної повісті. Перша та друга частини видані в 2003 році.
195

Сивирин А. Сканер / А. Сивирин. – Тернопіль : Джура, 2010. – 188 с.

 

   Головний герой гостросюжетної пригодницької повісті «Сканер» Максим Прищепа володіє унікальним даром – бачити наскрізь. Внаслідок цього він потрапляє у вир цікавих пригод. Незламний характер героя визначає його поведінку в найскладніших життєвих ситуаціях. За основу сюжету взято події, що мали місце в реальному житті.
   Книга розрахована на широке коло читачів.
194

Сивирин А. Таємниця старого лісу / Анатолій Сивирин ; ред. П. Ктитор ; передм. Б. Андрушків. – Тернопіль : Джура, 2008. – 224 с.

 

   Читаючи цю книгу, ви поринете у світ пригод і таємниць далекого минулого, дізнаєтесь про дивовижні здібності жінок та неймовірно складні долі й самобутні характери простих людей. В окремих етюдах пригоди і події викладені мовою оповідачів, які насправді були їх свідками або учасниками. Надія на шастя та удачу, сила духу і віра в торжество справедливості, без яких і життя наше неможливе, - основна ідея творів, що увійшли до даної збірки.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]