Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору філософії Ігорю Сергійовичу Плохуті за подаровану книгу.

 

58

Плохута І. Розвиток діагностувальної компетентності у майбутніх докторів філософії в процесі освітньо-наукової підготовки : навчально-методичний посібник / Ігор Плохута. – Житомир : ПП "Євро-Волинь", 2023. – 108 с.

 

   У навчально-методичному посібнику представлено теоретичні та методичні аспекти розвитку діагностувальної компетентності у майбутніх докторів філософії в процесі освітньо-наукової підготовки.
   Теоретичні та методичні матеріали можуть бути використані для розвитку діагностувальної компетентності у майбутніх докторів філософії в процесі освітньо-наукової підготовки як вагоме змістове доповнення змісту їх діагностувальної підготовки у ВВНЗ, а також у майбутніх науково-педагогічних працівників за іншими спеціальностями та напрями підготовки в ВВНЗ шляхом творчої їх адаптації до умов майбутньої військово-професійної діяльності.
   Використання навчально-методичного посібника «Розвиток діагностувальної компетентності у майбутніх докторів філософії в процесі освітньо-наукової підготовки» науковими та науково-педагогічними працівниками дозволятиме підвищувати якість розвитку їх діагностувальної компетентності.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]