Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку докторці психологічних наук, професорці кафедри психології Наталії Михайлівні Савелюк за подаровані книги.

 

57

Тренінгові вправи для початківців і професіоналів. Кн. 1 : методичний посібник / за ред. Л. Ніколаєва. – Київ : 7БЦ, 2023. – 148 с.

 

   Книга «Тренінгові вправи для початківців і професіоналів» створена для того, щоб допомогти тренерам, що починають свою професійну діяльність, бути максимально ефективними у своїй роботі та розширити арсенал корисних інструментів досвідченим тренерам. 
   У книзі зібрано 62 вправи від 20-х тренерів. Кожна вправа чітко структуро-вана: прописані цілі та висновки, розкрито алгоритм роботи, вказано час на проведення та кількість учасників, які можуть бути задіяні для максимально продуктивної взаємодії.
   До методичного посібника увійшли вправи на теми, які обрані тренерами на основі аналізу найбільш популярних запитів клієнтів: мотивація, постановка цілей, отримання ресурсів, кар’єрне зростання, дохід, профілактика вигорання, ораторська майстерність, робота з обмежувальними переконаннями та інші.
56

Тренінгові вправи для початківців і професіоналів. Кн. 2 : методичний посібник / за ред. Л. Ніколаєва. – Київ : 7БЦ, 2024. – 160 с.

 

   Книга «Тренінгові вправи для початківців і професіоналів. Книга 2» – ваш універсальний посібник для розвитку та проведення тренінгів. Пропонуються різноманітні тренінгові вправи, які корисні для початківців, що тільки вступають у світ тренерської діяльності, а також для досвідчених фахівців, які бажають розширити свій арсенал методик.
   Однією з переваг посібника є широке охоплення вправ – від базових, спрямованих на знайомство та взаємодію, до складних, що стосуються самопрезентації й мистецтва продажів, від командної роботи і комунікації до саморозвитку. Представлені техніки допоможуть кожному глибше пізнати себе, розвинути емоційний інтелект, стресостійкість, позбутися обмежуючих переконань, підвищити продуктивність і ефективність.
   Ця книга написана з метою надати вам можливість створити захоплюючі та ефективні тренінги для будь-якої аудиторії. Незалежно від вашого досвіду, ви знайдете тут ідеї та інструменти для всебічного розвитку особистості, зміцнення команди та досягнення вашої мети – складання дієвих та найкращих тренінгових сесій.
   Посібник є ґрунтовним і прикладним ресурсом для тих, хто бажає розвиватися як особистість і фахівець у галузі групової роботи та тренінгової діяльності.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]