Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку заступнику декана факультету педагогіки та психології Зоряні Михайлівні Адамській за подаровані книги.

 

330

   Особистісна гідність. Безпека життя. Громадянська позиція : інтерактивнв сценарії для роботи з батьками учнів 1-4 класів : методичні рекомендації / автори-упорядники : З. М. Адамська, Т. П. Цюман ; за заг. ред. Т. П. Цюман. – Київ : ФОП Костінський С. Л., 2023. – 108 с. 

 

   Методичний посібник допоможе педагогам, які впроваджують програму виховної роботи із питань запобігання торгівлі людьми для дітей 1–4 класів, підготуватися до просвітницької роботи з їхніми батьками.

   Рекомендовано до друку науково-методичною радою Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка (протокол No 10 від 17 травня 2023 року).

   Розраховано на вчителів початкових класів, соціальних педагогів, психологів, студентів вищих педагогічних навчальних закладів, слухачів курсів підвищення кваліфікації системи післядипломної педагогічної освіти, а також на всіх, хто не байдужий до проблем дітей в Україні.

329

   Особистісна гідність. Безпека життя. Громадянська позиція : методичний посібник для виховної роботи з учнями 1-4 класів з питань попередження торгівлі людьми / автори-упорядники : Н. І. Бойчук, О. В. Заруцька, О. Л. Нагула [та ін.] ; за заг. ред. Т. П. Цюман. – Київ : ФОП Буря О. Д., 2023. – 178 с. 

 

   Авторська програма інтерактивних сценаріїв виховної роботи покликана в цікавий та відповідний до віку дітей спосіб активізувати попередження торгівли людьми серед покоління, яке зростає. Робота зосереджена на прищепленні дітям навичок пізнання та самопізнання, оцінки ризиків та використання правил безпеки життя, ініціативності та відповідальної суспільної позиції тощо.

   Посібник схвалений для використання в освітньому процесі рішенням експертної комісії з психології та педагогіки (протокол No 3 від 29.09.2021 р.).

   Рекомендовано вчителям початкових класів, соціальним педагогам, психологам, студентам вищих педагогічних навчальних закладів, слухачам курсів підвищення кваліфікації системи післядипломної педагогічної освіти, а також усім, хто не байдужий до проблем дітей в Україні.

331

   Особистісна гідність. Безпека життя. Громадянська позиція : упровадження програми виховної роботи з учнями 1-4 класів з питань протидії торгівлі людьми : навчально-методичний посібник (для системи післядипломної педагогічної освіти) / автори-упорядники : З. Адамська, О.  Нагула, Т. Цюман ; за заг. ред. Т. П. Цюман. – Київ : ФОП Буря О. Д., 2023. – 136 с. 

 

   Посібник містить програму спецкурсу й методичні матеріали для його викладання в умовах закладів післядипломної педагогічної освіти. У ньому представлено матеріали лекцій, практичних занять, тестові завдання для модульного контролю.

   Запропонований навчально-­методичний посібник допоможе вчителям початкових класів, соціальним педагогам, практичним психологам закладів загальної середньої освіти, заступникам директорів з виховної роботи, педагогам-­організаторам підготуватися до впровадження програми виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» у початковій школі, а саме засвоїти соціально­-психологічні засади проблеми протидії торгівлі людьми у ХХІ столітті; опанувати навички ефективного застосування програми та особливості її впровадження.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]