Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку учителю англійської мови Пирогівського ліцею Олександру Миколайовичу Матвійцю за виданий за власний кошт і подарований бібліотеці підручник з англійської мови  (10 примірників).

 

277

 

   Матвієць О. М. A CLEAR WAY INTO THE REALM OF LITERATURE : Let’s get started! (Second, revised edition) : підручник / О. М. Матвієць. – Кременчук : Novabook, 2023. – 572 с.

 

   У цьому підручнику англійської мови першого рівня пропонується значний обсяг лексичного матеріалу для опрацювання в різних сюжетних ситуаціях, що близькі дітям цього віку. Особливо велика увага приділяється темі вивчення навколишнього світу.
   Підручник може бути використаний для поглибленого вивчення учнями англійської мови як на уроках, так і в позаурочний час. Він є хорошим довідником і для тих, хто навчався за підручниками інших авторів, а також для самоосвіти студентів та вчителів.
   Апробація підручника проводилася автором у 1995-2022 роках на додаткових заняттях у Пирогівській загальноосвітній школі І-III ступенів Глобинського району (з 2021 року - у Пирогівському ліцеї Кременчуцького району) Полтавської області. Учні мають успіхи у вивченні англійської мови - вони знають значно більше і краще нею володіють.
   Цей підручник надрукований за кошти автора.
   Художнє оформлення підручника виконане у кольорі. Проте автор не на стільки багатий, щоб дозволити собі випустити за власний кошт кольоровий підручник.
   У підручнику вміщені деякі малюнки, авторство яких невідоме.

277 1

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]