Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку письменниці, педагогу Любові Романівні Гонтарук за подаровані книги.

 

213

   Гонтарук Л. Збіжжя літа / Любов Гонтарук. – Київ : АртЕк, 2023. – 226 с.

 

   Нова книжка Любові Гонтарук «Збіжжя літа», то є дивне і незвичне поєднання важливих життєвих принципів: любові і ненависті, слави і зневаги, печалі і радості.
   Жорстока і віроломна війна ввірвалася в нашу країну, зайшла в кожну хату, вбиває цвіт нації. Нас неможливо перемогти, ми проростаємо дужим словом, багатозерним колоском, щирою любов’ю!!!
   Читаймо, захоплюймося, любімо... Перемога за нами! Слава Україні!

214

   Гонтарук Л. З окопів душі моєї / Любов Гонтарук. – Київ : АртЕк, 2023. – 275 с.

 

  Нова книжка Любові Гонтарук, автора більше п’ятдесяти різножанрових книжок, «З окопів душі моєї» - є своєрідним літописом боротьби нашого народу проти рашиських загарбників, які ведуть людиноненависницьку війну проти миролюбного народу України!
   На сторінках книжки оживають роздуми автора про мужність наших захисників, їх любов до Батьківщини і самовіддану боротьбу проти зажерливого ворога!
   Кожна сторінка книжки пронизана щирістю і душевним теплом, зігріває правдивістю думки і чистотою бачення, вселяє непохитну віру у Перемогу Збройних сил України!
   Читаймо, захоплюймося, любімо... Перемога за нами! Слава Україні.
210

    Гонтарук Л. Іван Франко "Судженої і конем не об′їдеш" / Любов Гонтарук. – Київ : АртЕк, 2022. – 164 с.

 

   Цьогоріч виповнюється 163 роки з дня народження Івана Франка, знакової постаті в українській та світовій культурі. Титан думки і праці, Каменяр, автор тисячі прозових, ліричних та драматичних творів, активний громадський та політичний діяч, знав 19 мов, а перекладав з 48-и.
   В своїй новій книжці «Іван Франко. Судженої і конем не обї’деш», Любов Гонтарук знайомить нас з щирим, не завжди взаємним, коханням великого Каменяра.
   Іван Франко єдиний український письменник номінований на Нобелівську премію в галузі літератури, але так її і не отримав.
   Для широкого кола читачів.
211

   Гонтарук Л. Сині журавлики : новели / Любов Гонтарук. – Київ : АртЕк, 2022. – 208 с.

 

   Життя юної героїні книжки «Сині журавлики» просте і повне несподіванок, цікаве і неповторне, назавжди залишившись в її допитливій голівці, воно проросло ніжними спогадами.

   Щастя, це коли тебе люблять учителі, батьки, велике щастя - коли люблять і дослухаються друзі, але найбільше щастя, коли любиш ти!
   Бачити навколишній світ в чистому і красивому віконці вміють всі, але коли ти не лише дивишся, й занотовуєш, зіставляєш і дивуєшся, це вже позиція!
   Автор книжки вміє не лише бачити, а й придивлятися, не лише чути, а й дослухатися, не лише любити, а й любуватися.
   Читати і захоплюватися простими і невигаданими епізодами, пізнавати в них себе, співпереживати і любити - завдання чудової книжки Любові Гонтарук, «Сині журавлики».
   Дтя широкого кола читачів.
212

   Гонтарук Л. Степан Бандера. Любов і віра / Любов Гонтарук. – Київ : Прометей, 2022. – 188 с.

 

  Будучи одним з чільних ідеологів і теоретиків українського націоналістичного руху XX століття, Степан Андрійович Бандера кохав і був коханим. Все його життя було наповнене не лише світлим почуттям любові до матері України. її незалежності і процвітання, але і ніжним почуттям любові до жінки, надихало і скрашувало, було щирим і сильним.
   Юлія, Ганна, Ярослава, Марія - це імена жінок, які в той чи інший період життя були предметом його думок і помислів, робили життя повноводним і високим, барвистим і насиченим.
   Любов Гонтарук. автор книжки: «Степан Бандера. Любов і віра.» показала, що Степан Бандера, серйозний і вимогливий голова Проводу ОУН був хорошим сім’янином, люблячим батьком, надійним другом і товаришем. Ця Велика і благородна людина, являючись прапором нації і її натхненником, зуміла створити сім’ю, забезпечити її гідне проживання і любила всіма фібрами своєї душі.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]