Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка щиро вдячна кандидату філологічних наук, доценту кафедри загального мовознавства і слов’янських мов Марії Степанівні Заоборній за подаровані книги.

 

1

   Мартен Люган А. Вибачте, мене чекають : роман / Аньєс Мартен-Люган ; пер. з фр. Ірини Славінської. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2022. – 392 с.

 

   Молода й амбітна перекладачка Яель живе лише роботою, кожен її крок виважений, кожна хвилина порахована. Вимогливий шеф її дуже цінує, клієнти обожнюють, а колеги побоюються — адже часу на відпочинок вона не дає ні собі, ні іншим. Рідні та друзі давно вже забули, коли її бачили без смартфона у руках, а з домашніх посиденьок Яель за першої ж нагоди втікає зі словами «на мене чекають». Де й поділася та зухвала й вільна дівчина, яка вміла цінувати смак життя? Чому вона не шукає щось більше, ніж інтрижку на одну ніч? Мабуть, вона просто забула, як це – коли на тебе чекає не лише робота...

 

2

   Фере-Флері К. Дівчина, яка читала в метро : роман / Крістін Фере-Флері ; пер. з фр. Павла Мигаля. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2019. – 160 с. 

 

   Жульєт – трохи дивакувата мрійниця. Майже завжди самотня. Її стосунки з чоловіками закінчуються, так і не почавшись. Уранці, їдучи в метро на роботу, вона зацікавлено розглядає книжки в чужих руках. Її життя змінюється, коли Жульєт потрапляє в химерний будинок. Господар, виявляється, збирає книжки, а потім шукає саме тих людей, яким та чи інша книжка здатна змінити долю.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]