Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку поету, прозаїку, літературному критику, журналісту Костянтину Леонідовичу Коверзнєву за подаровані книги.

 

53

Коверзнєв К. Льодяники в жерстяній банці / Костянтин Коверзнєв. – Київ : Фенікс, 2021. – 172 с. – (2 прим.)

 

    Костянтин Коверзнєв (нар. 1975) - сучасний український письменик, який має витончений стиль і вміє заінтригувати читача сюжетними ходами. Відомий як поет, що на його метафоричність і композиційну викінченість вказував іще Богдан Бойчук у легендарному літературному журналі "Світо-вид". Представлені в цій книжці романи творять своєрідну дилогію, звертаючись до вічної теми взаємин чоловіка та жінки. Герої автора шукають кохання і пливуть за течією, страждають і прагнуть отримати практичний зиск у житті.

51

Коверзнєв К. Наше прощання (Рефрени і сантименти) / Костянтин Коверзнєв. – Київ : Просвіта, 2002. –  с. – (Незалежна країна) 

 

   Ця книжка започатковує нову поетичну серію "Просвіти". "Наше прощання" - адекватна поетична реакція на любов, смерть. щастя, пізню осінь, хліб, полуниці, сором...

   Вірші Костянтина Коверзнєва - правдива альтернатива навколомистецьким промоціям і новітньому "патріотичному" нігілізмові.

52 Коверзнєв К. Телескопи / Костянтин Коверзнєв. – Київ : Український клуб, 2007. – 106 с. – (2 прим.)

 

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]