Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку пані Онищук М. І. за подаровані книги.

 

343

Лиса Н. С. Українська мова як іноземна : основи граматики у таблицях та вправах / Н. С. Лиса, М. Б. Кривоус, М. П.Тишковець. – Тернопіль : Економічна думка, 2011. – 312 с.

 

   Навчальний посібник підготовлений з метою формування граматичних навичок. Він складається з двох частин – основ української граматики в таблицях і тестів. Кожна з частин включає розділи, що охоплюють тематику курсу і спрямовані на виявлення знань теоретичних основ української мови та практичних умінь і навичок студентів. Виклад правил супроводжується короткими прикладами.
   У першій частині посібника подано велику кількість різноманітних таблиць, що ґрунтуються на термінологічній і близькій до неї за сферою використання лексиці, що вимагає попередньої ретельної роботи студентів зі словниками різних типів, зокрема спеціальними термінологічними. Друга частина містить тестові завдання, які охоплю­ють достатню кількість прикладів з орфографії та морфології.

344 Studia linguistica : збірник наукових праць / Київ. нац. ун-т ім.Тараса Шевченка ; відп. ред. І.О. Голубовська ; редкол.: М.А. Собуцький, Ф.С. Бацевич, В.В. Жайворонок [та ін.]. – Київ : Видавничий дім Дмитра Бураго, 2014. – Вип. 8. – 543 с.
345  Українська мова (вправи). Ч І. = Ukranian (exercises) / [б.м.] : [б.в.], [б.р.]. – 184 с.
346  Українська мова для іноземних студентів / [б.м.] : [б.в.], [б.р.]. – 238 с.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]