Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору педагогічних наук, доценту, завідувачу кафедри теорії та методики навчання Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Галині Олександрівні Островській за подаровану книгу.

 

295

Островська Г. Формування професійної готовності майбутніх учителів зарубіжної літератури до вивчення біографії письменників у загальноосвітній школі : монографія / Галина Островська. – Івано-Франківськ : Симфонія форте, 2017. – 472 с.

 

   У монографії подано обґрунтовану та апробовану методичну систему підготовки майбутніх учителів літератури до вивчення з учнями біографії зарубіжних письменників та технологію формування їх готовності до зазначеного виду професійної діяльності.
   Запропоновано етапи та способи організації навчання, види завдань з формування навичок відбору інформації, наведення автобіографічних паралелей між життєписом та твором автора, реконструкції образу епохи та світогляду письменника, побудови повідомлень різних жанрів про митця, моделювання біографічних відомостей у структуру уроку та різні форми його проведення.
   Книга адресована науковцям, викладачам та студентам філологічних факультетів педагогічних вузів, учителям зарубіжної та української літератур, аспірантам і докторантам.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]