Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку кандидату філологічних наук, доценту кафедри іноземних мов Тетяні Олександрівні Кравчук за подаровані книги.

 

244

Сотникова С. І. Німецька мова. 6 клас = Deutsch lernen ist super! : 6-й рік навч. : підручник для загальноосвіт. навч. закл. / С. І. Сотникова, Г. В. Гоголєва. – Харків : Ранок, 2014. – 256 с.

 

   Підручник призначений для вивчення німецької мови як першої іноземної в 6 класах загальноосвітніх навчальних закладів. Видання має чітко виражену комунікативну спрямованість, містить багато цікавих завдань інтерактивного, ігрового, розвиваючого характеру, що відповідають віковим особливостям учнів. Підручник є складовою навчально-методичного комплекту разом із робочим зошитом, тестовим зошитом, книгою для вчителя, книгою для читання, аудіодиском. Підручник призначений для вивчення німецької мови як першої іноземної в б класах загальноосвітніх навчальних закладів. Видання має чітко виражену комунікативну спрямованість, містить багато цікавих завдань інтерактивного, ігрового, розвиваючого характеру, що відповідають віковим особливостям учнів. Підручник є складовою навчально-методичного комплекту разом із робочим зошитом, тестовим зошитом, книгою для вчителя, книгою для читання, аудіодиском.
   Для учнів 6 класів загальноосвітніх навчальних закладів, які вивчають німецьку мову як першу іноземну.

243 Франчук В. Ю. Олександр Опанасович Потебня. Сторінки життя і наукової діяльності / В.Ю.Франчук. – Київ : Видавничий дім Дмитра Бураго, 2012. – 376 с.

   Книга в доступній формі знайомить із життям і діяльністю великого українського мовознавця-мислителя Олександра Опанасовича Потебні. З неї читач дізнається про шлях О.О. Потебні в науку, про його роль у розвитку славістики. Окремі фрагменти книги присвячені опису педагогічної діяльності вченого, який підготував цілу плеяду майбутніх діячів вітчизняної освіти і культури, досліджено його активну участь у громадському житті України.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]