Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору мистецтвознавства, професору, члену Національної спілки композиторів України Олегу Степановичу Смоляку  за подаровані книги.

 

143

Літературний ужинок настасівчан : поезія : проза / упорядник О. С. Смоляк. – Тернопіль : [б.в.], 2021. – 204 с.

 

   У книжку ввійшло двадцять добірок поетичних і прозових творів, написаних уродженцями села Настасова Тернопільського району Тернопільської області та тими, хто здавна проживає в ньому. У віршах і творах малої прози оспівано любов до рідного села, краю, Батьківщини, навколишньої природи. Возвеличено героїв-настасівчан в період національно-визвольних воєн, а також засвідчено власну думку з приводу сучасного стану людини в урбанізованому світі.
   Видання адресоване широкому колу любителів поетичної та прозової творчості.

210

Смоляк О. Великдень душі : вірші / Олег Смоляк. – Тернопіль : [б.в.], 2021. – 60 с.

 

   У збірку «Великдень душі» увійшли вірші, написані автором протягом останнього часу. У них поет художніми засобами змальовує окремі явища природи, розкриває через особисте «Я» філософію навколишнього світу, медитує про музику улюблених композиторів.У збірку «Великдень душі» увійшли вірші, написані автором протягом останнього часу. У них поет художніми засобами змальовує окремі явища природи, розкриває через особисте «Я» філософію навколишнього світу, медитує про музику улюблених композиторів.
   Книжка адресована широкому колу любителів поетичного слова.

211

Смоляк О. На вістрі слова : рецензії, есеї / Олег Смоляк. – Тернопіль : [б.в.], 2021. – 140 с.

 

   У збірку ввійшли рецензії на книжки відомих письменників Богдана Мельничука, Ігоря Фарини, Лесі Любарської, Володимира Мацикура, Миколи Боровка, Марії Гуменюк, Василини Вовчанської, а також есеї про Богдана Головина, Василя Ярмуша, Богдана Кушнірика, Ярослава Павуляка, Марію Назар. У збірку ввійшли рецензії на книжки відомих письменників Богдана Мельничука, Ігоря Фарини, Лесі Любарської, Володимира Мацикура, Миколи Боровка, Марії Гуменюк, Василини Вовчанської, а також есеї про Богдана Головина, Василя Ярмуша, Богдана Кушнірика, Ярослава Павуляка, Марію ТІазар.
   Видання адресоване письменникам, літературознавцям, а також всім, хто цікавиться літературною критикою.

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]