Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку п. Федорчуку Олексію Миколайовичу за подаровану книгу.

 

188

Правила поведінки в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій: навчальний посібник / За заг. ред. С. І. Осипенка. – Київ : [б.в.], 2018. – 120 с.


   Навчальний посібник розкриває зміст навчального матеріалу відповідно до вимог Програми загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій до дій у надзвичайних ситуаціях, затвердженої наказом ДСНС України від 06.06.2014 № 310 (у редакції наказу ДСНС України від 08.08.2014 № 458) та призначений для індивідуального навчання працівників, які вивчають теоретичний матеріал самостійно та у формі консультацій, а також для організаторів такого навчання і керівників навчальних груп з проведення занять і консультацій з працівниками за Програмою.
   У навчальному посібнику наведена Програма загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій до дій у надзвичайних ситуаціях, надані рекомендації з організації індивідуального навчання, запропоновані варіанти змісту теоретичного матеріалу та питання для самоконтролю за всіма темами Програми.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]