Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору мистецтвознавства, професору, члену Національної спілки композиторів України Олегу Степановичу Смоляку за подаровані книги.

 

298

Смоляк О. Із околиць на Загреблю. Частина третя: молодість : повісті / Олег Смоляк. – Тернопіль : [б.в.], 2020. – 204 с.

 

   У книжку увійшли розповіді про перебуваня автора у селі Постолівка Гусятинського району, навчання у Львівській консерваторії, працю в Тернопільському педагогічному університеті та проживання в селі Настасів Тернопільського району.

   Видання адресоване широкому колу читачів.

105

Смоляк О. Листи до коханої дружини: повість / Олег Смоляк. – Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2019. – 44 с.

  У книжку увійшло дванадцять листів, написаних чоловіком, який передчасно відійшов у засвіти, до коханої дружини. У них розповідається про життєві стосунки обох закоханих від першої зустрічі до останніх днів його життя.

   Видання адресоване широкому колу читачів.

297

Творець і популятизатор художнього слова (на пошану ювіляра Олега Смоляка): статті, есеї / ред.-упоряд. А.-В. Палій. – Тернопіль : [б.в.], 2020. – 136 с.

 

   У книзі висвітлено літературну діяльність доктора мистецтвознавства, професора Олега Смоляка. Подано штрихи до літературного портрета ювіляра, педагогічну діяльність, організацію поетичних вечорів та літературознавчий вимір його творів.

   Видання адресоване літературознавцям, бібліографам, широкому колу читачів.

106

Художньо-виражальні засоби в поезіях Ярослава Павуляка. Статті. Рецензії / упорядник О. С. Смоляк. – Тернопіль : [б.в.], 2019. – 180 с.


   У збірку ввійшли статті та рецензії відомих тернопільських філологів та письменників, у яких зроблено спробу літературознавчого аналізу творів українського поета Ярослава Павуляка.
   Видання адресоване викладачам та студентам факультетів філології вищих навчальних закладів та усім, хто залюблений у поетичне слово.

 

253

 Смоляк П. Олег Смоляк у музиці та літературі / Павло Смоляк. – Тернопіль : [б. в.], 2020. – 44 с.

       Книга висвітлює життєвий і творчий шлях відомого українського етномузиколога, педагога, диригента, письменника, культурно-громадського діяча, доктора мистецтвознавства, професора Олега Степановича Смоляка. Її доповнюють рецензії та відгуки на його художні виданн, бібліографічний покажчик науково-методичних праць та літературних творів, світлини з відомим музикознавцями та письменниками.

       Видання адресоване науковцям, бібліографам, студентам вищих мистецьких навчальних закладів і широкому колу читачів.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]