Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку графологу, магістру історії та психології Дмитрові Зіновійовичу Штокалюку за подаровані книги.

 

209

Штокалюк Д. Боги та богині в кожному (ій) з нас / Дмитро Штокалюк. Тернопіль : Вектор, 2020. – 92 с.

 

215 min

Штокалюк Д. Графологія про «зелену владу» та «народних обранців» / Дмитро Штокалюк. – Тернопіль : Вектор, 2020. – 152 с.


   У 2019 році відбулася чергова зміна влади в Україні. До керма держави прийшли «зелені делетанти», які здійснили деструктивний економічний та політичний вплив на Україну. В цій книзі розкрито та подано психологічні профілі й їхні індивідуально-психологічні риси «зелених політиканів» виконавчої і законодавчої гілок влад й народних депутатів України.
   Праця призначена для істориків та психологів, працівників соціономічних професій, студентів та магістрів, свідомих громадян, а також співпрацівників силових структур України – ЗСУ, МВС, СБУ.

83

Штокалюк Д. Графологія про українських політиків та ворогів України / Дмитро Штокалюк. – Тернопіль : Вектор, 2020. – 172 с.


    Політичне життя завжди було, є і буде актуальним для політично зрілих і свідомих громадян, зокрема політичні діячі, котрі формують засади внутрішньої та зовнішньої політики України. Відповідно, певні індивідуально-психологічні риси сприяють зростанню та зміцненню держави, інші навпаки - занепаду. В цій книзі подано психологічні портрети політичних діячів УНР та ЗУНР, самостійної України - представників-політиків виконавчої та законодавчої гілок влад, членів ТКГ. Особливу увагу приділено ворогам України - «п’ятій колоні» та колаборантам - прислужникам Кремля.

   Праця призначена для істориків, психологів, працівників соціономічних професій, студентів і магістрів, а також співробітників силових структур України - ЗСУ, МВС, СБУ.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]