Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку бібліотекарю Ользі Романівні Сенів за подаровані книги.

 

69

Андерсен Г.-Х. Дівчинка, що наступила на хліб / Ганс Християн Андерсен. – Львів : Свічадо, 2013. – 16 с.

70

Горн К. Микола і бабуся / Констанція Горн ; Переклад з англ. Віри Маланчій. – Львів : Світ дитини, 2008. – 112 с.


   Це зворушлива і дуже правдоподібна історія про хлопчика Миколку та його бабусю із українського галицького села, що трапилася у 1900 p., коли малоземельні селяни з Галичини і Буковини, що на той час належали до Австро-Угорської імперії, масово покидали свій край і подавалися за океан - до малозаселеної Канади чи Бразилії. Цікаво, що ці захоплюючі пригоди хлопчика і бабусі описала сучасна канадська письменниця, а переклала українка-емігрантка з Канади.

71

Щерба Н. Часовий ключ: роман / Наталія Щерба. – Харків : Школа, 2018. – 352 с. – (Часодії)


   Звичайна дівчинка-підліток Василина несподівано дізнається, що її рідний батько, якого вона ніколи ще не бачила, впливовий маг Ефлари, світу, створеного особливою часовою магією. Батько забирає доньку до себе, і дівчинка опиняється в самому серці небезпечної гри часодіїв, фей і лютів. Ніхто не може зрозуміти, хто ж така Василина: батькова шпигунка, наївне дівчисько чи... могутня часівниця, якій кориться Час і яка може врятувати увесь часодійний світ?
   Для дітей середнього та старшого шкільного віку.

72

Християнський буквар: навчально-пізнавальний посібник / Авторський колектив А. Й. Француз, М. Й. Березовський, Н. В. Назаренко, Ю. М. Попович. – Івано-Франківськ : Таля, 1999. – 112 с.


   Християнський буквар – це перше в Україні видання такого типу. Мета його – наблизити дітей до зустрічі з Богом, зрозумілою і доступною мовою відкрити дошкільнятам та учням дива божого світу, дати основи релігійного виховання.
   В основу книги закладені Божі закони, побудовані на високих моральних цінностях, які повинні допомогти дітям пізнати і збагнути зміст земного буття.

73

Вяжем для малышей: свитерочки, шапочки, комбинезонй, игрушки / Перевод с англ. Яковлевой Н. К. – Москва : Мир книги, 2005. – 144 с.


   Книга представляет работы американских дизайнеров, впервые опубликованные в популярном журнале Family Circle Easy Knitting. На ее страницах вы найдете 50 оригинальных, нарядных и относительно несложных в исполнении моделей для малышей от рождения до 6 лет, не только одежду, но и аксессуары (пледы, подушки, сумки), а также мягкие игрушки, которые можно выполнить своими руками. Подробные инструкции и схемы помогут справиться с любой моделью даже начинающей вязальщице.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]