Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку кандидату педагогічних наук, старшому науковому співробітнику, в. о. заступнику директора з наукової роботи Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України Анні Володимирівні Яцишин за подаровану книгу (5 примірників).

 

419

Інформаційно-аналітична підтримка педагогічних досліджень на основі електронних систем відкритого доступу : посібник / Іванова С. М., Кільченко А. В., Лабжинський Ю. А., Лупаренко Л. А., Новицька Т. Л., Одуд О. А., Спірін О. М., Ткаченко В. А., Шиненко М. А., Яцишин А. В. ; За наук. ред. проф. Спіріна О. М. – Київ : ФОП Ямчинський О., 2019. – 208 с.

 

   У посібнику проаналізовано складові інформаційно-аналітичної підтримки педагогічних досліджень на основі електронних систем відкритого доступу з метою підвищення ефективності наукової і освітньої діяльності. Визначено провідні вітчизняні й світові тенденції та основні напрями використання електронних систем відкритого доступу для підтримки психолого-педагогічних досліджень. Посібник містить теоретичні, методичні та практичні рекомендації для набуття знань, розвитку умінь і навичок наукових і науково-педагогічних працівників. Актуальність викладеного матеріалу в посібнику відповідає науково-педагогічним потребам щодо впровадження наукової продукції: оприлюднення, розповсюдження та використання.

   Посібник може бути використаний у наукових установах та закладах вищої освіти, курсах підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, а також для підготовки аспірантів за освітньо-науковою програмою «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті» та докторантів, і для всіх, хто цікавиться використанням інформаційно-комунікаційних технологій у науковій і науково-педагогічній діяльності.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах