Наукова бібліотека ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору психологічних наук, професору, завідувачу кафедри психології Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Мирославу Васильовичу Савчину  за подаровану книгу.

 

366

Савчин М. Здоров’я людини: духовний, особистісний і тілесний виміри : монографія / Мирослав Савчин. – Дрогобич : ПП ПОСВІТ, 2019. – 232 с.


   У монографії представлено результати цілісного дослідження здоров’я людини як основної характеристики потенціалу та надійності життєдіяльності, індивідуальної цінності та суспільного капіталу. Методологічно обґрунтовано доцільність виокремлення у структурі здоров’я духовного, морального, соціального, психічного, психологічного і тілесного складників, розкрито їх сутність, критерії та емпіричні показники, зв’язки між ними, з’ясовано стратегії ставлення до здоров’я, його типи та рівні, визначено принципи та завдання поліпшення.
   Адресована фахівцям у галузі охорони здоров’я, психології; буде корисна всім, хто зацікавлений у зміцненні здоров’я власного і суспільного.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]