Наукова бібліотека ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку науковцю, письменнику, громадському діячеві, кандидату історичних наук Герману Олегу Михайловичу  за подаровані книги.

 

361

Герман О. Співоча скеля: повістина з тридцяти зимових образків / Олег Герман. – Тернопіль : Джура, 2017. – 120 с.


   Твір був завершений у вересні 2013 року, однак прийшов до читача лише нині. Чому так склалося одному Богові відомо.
   Автор прагне відкрити панораму сьогодення через зіставлення одвічних протилежностей: добра і зла, любові й ненависті, старості та юності. Зустріч двох рідних по крові й різних за світоглядом людей, бурхливий коловорот подій напередодні різдвяних свят 2012 року в одному із гуцульських сіл співзвучні тривогам та сподіванням кожного із нас.
   Макет книжки став останньою творчою роботою талановитого дизайнера Олега Качала.
   Для широкого кола читачів.

362

Герман О. Україна без гриму: історико-пізнавальні роздуми / Олег Герман. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2019. – 370 с.


   Історія вашого життя, життя вашої родини, нашого народу і цілої планети перебувають у дивовижних переплетіннях та пов’язі поміж собою. З кожної події отримуємо і безцінні дари, і гіркі уроки. Чи цінуємо їх, чи робимо висновки? Якщо не бачити в хроніці життя певних закономірностей - наші наступні кроки будуть скеровані у безвість, у пітьму. Я хочу подарувати вам промінчик світла. Прийміть його. Він буде помічним для вас завше і всюди. Рекомендую прочитати студентам вишів, школярам та їх родичам із метою розширення пізнавального світогляду.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]