Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку академіку української академії наук, доктору філософії, засновнику і директору консультаційного центру менеджменту, професійному коучу і бізнес консультанту Богдану Павловичу Будзану за подаровані книги.

 

229

Будзан Б. Дорогою до себе: майже сповідь : повість-есе / Богдан Будзан. – Київ : ТОВ «Юрка Любченка», 2019. – 248 с.


   Автор книжки у відвертій, відкритій формі щедро ділиться своїм досвідом та надбаними знаннями в пізнанні світу й усвідомленні свого місця в ньому. Описуючи свою життєву дорогу, він концентрується на постійному самовдосконаленні як рушійній силі реалізації життєвої місії. Особливу увагу в книжці приділяється використанню автором досвіду сотень своїх вчителів та наставників, віртуальному ознайомленню з філософськими поглядами давніх і сучасних мислителів, що допомагало йому долати життєві труднощі й гартувати волю. Через весь текст книги червоною ниткою проходить увага до людей, реалізована автором потреба творити добро, передавати свої знання тим, хто здатен скористатися ними для спільного вкладу в покращення світу, в якому ми живемо і в якому будуть жити наші нащадки.
   Для широкого кола людей, кожний із яких іде своєю життєвою дорогою, ставить і через свою самореалізацію досягає високих життєвих цілей та старається отримувати насолоду від життя.
   Книжка буде корисною і молоді, яка ще тільки вибирає свій життєвий та професійний шлях.

230

Будзан Б. Роздуми менеджера / Богдан Будзан. – Київ : Основи, 2012. – 256 с.


   Автор книжки ділиться з читачами поглядами на пізнання світу та формування людиною свого майбутнього, розробку і втілення життєвих цілей, розширення світогляду, відзначає важливість поваги до історичного минулого своєї Батьківщини та роздумує про її майбутнє. Викладені різноманітні аспекти та поради щодо управління бізнесом в умовах глобалізації та зростання міжнародної конкуренції.
   Для менеджерів різних рівнів управління, вчених, викладачів і студентів бізнес-шкіл, інститутів та факультетів менеджменту, слухачів курсів підвищення кваліфікації в системі державного управління та органів самоврядування.
   Книжка буде корисною широкому колу людей, які вибирають свій життєвий та професійний шлях.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]