Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору історичних наук, професору кафедри культурології, релігієзнавства та теології Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича Нестору Степановичу Мизаку за подаровану книгу.

 

88

Буковина у боротьбі: збірка повстанських світлин [Додаток до серії «За тебе, свята Україно». Книга чотирнадцята] / Нестор Мизак, Руслан Твердушкін. – Чернівці : Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, 2019. – 260 с.


   «Буковина у боротьбі» є чотирнадцятим додатком до серії книг «За тебе, свята Україно», продовженням альбома «УПА-«Захід» у фотографіях», виданого 2012 р. Повстанські світлини - це безцінний скарб народної пам’яті про учасників визвольної боротьби ОУН, УПА за Українську Самостійну Соборну Державу, зібрані авторами з буковинських теренів УПА-«Захід». Подані у книзі фотографії героїв-буковинців доповнюють двохтисячну збірку світлин УПА-«Захід» та віддзеркалюють нездоланний потяг краян до свободи і незалежності. Книга рекомендується усім, хто закоханий у рідну історію, уболіває за неї, пропагує славетні сторінки визвольних традицій українського народу.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах