Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку кандидату філологічних наук, доценту кафедри загального мовознавства і слов′янських мов Марії Степанівні Заоборній за подаровані книги.

 

60

Мартен-Люган А. Закохані в книжки не сплять на самоті: роман / Аньєс Мартен-Люган; переклад з фр. Леоніда Кононовича. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2017. – 240 с.

 

   Ця повість - продовження історії жінки, яка, втративши коханого чоловіка і маленьку доньку, щосили намагається віднайти сенс існування й повернутися до повноцінного життя. Все їй начебто вдається: має вірного приятеля, улюблену справу, чоловіка, який кохає її ніжно і трепетно. Але думками Діана повертається в далеку Ірландію, де у час безвиході та розпачу їй пощастило знайти відданих друзів і, здається, справжню любов, — хоча посттравматичні страхи і не дали їй зізнатися собі в цьому.
   Зрештою, попри сумніви, вагання і невпевненість, Діані вдається розпізнати свою істинну долю й ступити їй назустріч.

61

Мартен-Люган А. Щасливі люди читають книжки і п'ють каву: роман / Аньєс Мартен-Люган; переклад з фр. Леоніда Кононовича. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2018. – 160 с.


   Бестселер французької письменниці Аньєс Мартен-Люган — сумна і красива історія жінки, яка після загибелі коханого чоловіка і доньки втрачає сенс існування. Головна героїня заново вчиться жити, кохати, відчувати. Книга про життя, поділене на «до» і «після», про самотність, надію, любов і віру в себе.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]