Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку доктору психологічних наук, професору Оксані Михайлівні Кікінежді за подаровані книги.

 

39 Освітологія = Oświatologia: українсько-польський науковий журнал. Вип. VII / за ред. В. Огневюка, Т. Левовицького, С. Сисоєвої. – Київ; Варшава : Едельвейс, 2018. – 164 с.
255

Пилипчак В. Спомин: арія для баритона, хору та камерного оркестру, слова Ірини Іванкович, ідея Михайла Перуна / Василь Пилипчак. – Київ : Пилипчак В. Г., 2019. – 19 с.


   Арію для баритона, хору та камерного оркестру «Спомин» присвячено світлої пам'яті Архімандриту Йосипу Сліпому. Це камерна музична сцена, що може бути виконана як у спеціалізованих концертних філармонічних, театральних залах, так і культових спорудах: храмах та церквах; а завдяки сучасним технологічним акустичним системам - просто неба, на відкритих площах, лісових галявинах. Це зумовлено складом оркестру, у якому є сім скрипок (divisi) з індивідуальними партіями (Solo), два альти, дві віолончелі і один контрабас; хор (SATB) має бути не більше, ніж по три голоси на партію.
   Музичне тло, що насичене контрастними нюансами від найтихіших звуків і аж до драматичного крику - дає можливість режисерам і світловим інженерам розкрити свою творчу фантазію для того, щоб відповісти на питання режисера-постановника: «Що було і що сталося до початку дії та досягнути розкриття надзавдання сценічного вирішення твору...»

40 European vector of contemporary psychology, pedagogy and social sciences: the experience of Ukraine and the Republic of Poland: Collective monograph. Vol. 3  / Editorial Board : Małgorzata Kiedrowska, Adam Erechemla, Tadeusz Branecki. – Sandomierz : Baltija Publishing, 2018. – 476 p.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]