Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку декану географічного факультету Андрію Васильовичу Кузишину за подаровані книги.

 

4

Магістерські студії географічного факультету ТНПУ ім. В. Гнатюка: збірник наукових праць / редкол.: Кузишин А. В., Сивий М. Я., Заставецька Л. Б. [та ін.]. – Тернопіль : Вектор, 2018. – Вип.1. – 208 с.


   До збірника увійшли наукові праці магістрантів географічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. У публікаціях аналізуються актуальні питання теоретичних та прикладних аспектів природничо-географічних, суспільно-географічних та геоекологічних досліджень, географії рекреації і туризму на регіональному, загальноукраїнському та міжнародному рівнях.
   Для викладачів, науковців, аспірантів, магістрантів, студентів, а також усіх тих, хто цікавиться географією, екологією та туризмом.
   Тексти представлено із максимальним збереженням авторської редакції. Автори несуть відповідальність за унікальність та достовірність наведених фактів, цитат, власних імен, географічних назв, підприємств, установ, організацій та іншої інформації.

5

Трансформація практичної підготовки в контексті сучасних законодавчих ініціатив: матеріали між факультетського навчально-методичного семінару, 23-24 червня 2018 р. – Тернопіль : Вектор, 2018. – 98 с.


   У збірнику наукових праць включені тексти доповідей викладачів Тернопільського національного педагогічного університету з широкого спектру теоретичних і прикладних питань організації та проведення практик для студентів географічного факультету, факультету мистецтв, факультету фізичного виховання, факультету філології і журналістики, розкрито зміст та теоретико-методичні підходи до проведення практик.
   Для викладачів закладів вищої освіти, науковців, докторантів, аспірантів, студентів, учителів і всіх зацікавлених.
   Тексти представлено у авторській редакції мовою оригіналу. Автори несуть повну відповідальність за зміст доповідей, а також добір, точність наведених фактів, цитат, власних імен, дат і інших відомостей.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]