Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку кандидату педагогічних наук, старшому викладачеві, вчителю-методисту Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Тетяні Олександрівні Медвідь за подаровану книгу.

 

410

Медвідь Т. Становлення та розвиток загальної музичної освіти в Україні (друга половина ХХ – початок ХХІ століття) : монографія / Тетяна Медвідь. – Дрогобич : Редакційно-видавничий відділ Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, 2017. – 254 с.

 

  У монографії здійснено історико-педагогічний аналіз сутності й змісту загальної музичної освіти України в другій половині XX - на початку XXI століття; обгрунтовано еволюцію загальної музичної освіти, розпочинаючи з передумов етапу становлення (50 - 60-ті роки XX століття) та завершуючи її модернізацією на початку XXI століття; проаналізовано зміни, що відбувалися в галузі шкільної музичної освіти впродовж цього періоду.
   Для викладачів та студентів музично-педагогічних навчальних закладів III - IV рівнів акредитації з метою вдосконалення змісту художньо-естетичних дисциплін і подальших наукових досліджень у царині загальної музичної освіти в Україні.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах