Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку випускнику нашого університету Дмитру Зіновійовичу Штокалюку за подаровані книги.

 

365

Штокалюк Д. Графологія – засіб пізнання себе та інших людей: монографія / Дмитро Штокалюк. – Тернопіль : Вектор, 2017. – 108 с.


   Графологія, завдяки простоті та ефективності у застосуванні психології у повсякденні користується популярністю в розвинених країнах світу - США, Франції, ФРН, Ізраїлі та інших, у тому числі і в Україні. Її використовують для підбору персоналу (рекрутинг), профорієнтації, визначення сумісності чи несумісності партнерів, ведення переговорів та складання психологічних потретів видатних історичних постатей. Крім того, графологію як метод психологічного вивчення людини застосовують спеціальні служби світу для складання психологічних портретів суспільно-політичних діячів та антигероїв - злочинців, диктаторів. В книзі подано психологічні портрети ініціаторів та виконавців інформаційно-військової агресії проти незалежної і сувереної України та її союзників - Володимира Путіна, Владислава Суркова, Дмитра Медведева, Сергія Аксьонова, Наталії Поклонської, Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького.

   Праця призначенна для психологів, працівників соціономічних професій, студентів і магістрів ВНЗ, а також співробітників силових структур України — СБУ, МВС, ЗСУ.

424 Post. Осінь. №2 / гол. ред. Т. Мельник. – Івано-Франківськ : Місто НВ, 2017. – 43 с.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]