Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку кандидату географічних наук, доценту кафедри геоекології та методики викладання екологіних дисциплін ТНПУ ім. В. Гнатюка Ігорю Юрійовичу Чеболді за подаровані книги.

 

313

Дашвар Л. Биті є. Гоцик. Кн. 3 / Люко Дашвар. – Харків : Клуб сімейного довкілля, 2012. – 272 с.


   Гоцик ані хвилини не сумнівався: Люба померла. Але що для нього означала ця втрата? Повернення до рідного села й перетворення на фермера, який шукає дружину? Швидко знудився. Ліпше вже все покинути й податися світ за очі, кудись до Європи, де саме поневіряється його мати. Дивак Ілія стає його супутником у мандрах — підступним другом і вірним ворогом. Разом вони ділитимуть чужий скарб і чужу дівчину. Чи вистоять непохитні Гоцикові принципи у двобої з людською гідністю, дружбою та коханням?

314

Костина Н. Слишком личное: роман / Наталья Костина. – Харьков : Клуб семейного досуга, 2013. – 284 с.


   Машина Аристарха едва не сбила ее на пыльной крымской дороге. Оказавшись в са¬лоне, она заняла место на соседнем сиденье и... в его сердце. В Москве, куда влюбленный Аристарх увез ее на правах будущего мужа, из Арины сделали аристократку. О сиротской судьбе, несчастливой первой любви и даже о ее настоящем имени остались только воспоминания. Мог ли супруг предположить, что у женщины, которую он сам окружил ореолом тайны, появятся секреты... от него? Секреты, которые могут стоить ей жизни...

315

Кумсон Д. Прежняя любов: роман / Дороти Кумсон ; пер. с англ. Е. Боровой. – Харьков : Клуб семейного досуга, 2012. – 416 с.


   У Либби было все, о чем только можно мечтать: красавец муж, уютный домик, машина, на которой... они с Джеком попали в аварию. Но настоящая катастрофа еще впереди. Вернувшись из больницы, Либби решает узнать правду о человеке, с которым так поспешно пошла под венец, и обнаруживает дневник Евы... Первая жена Джека завещала его той, кто займет ее место. Ева больше не часть его жизни, но сможет ли он забыть ее?

316

Талан С. Коли ти поруч / Світлана Талан. – Харків : Клуб сімейного довкілля, 2012. – 320 с.


   Льоша хотів бути з Дашею в радості та в горі, у багатстві та в бідності, але не у хворобі... Коли близька подруга видала її таємницю, коли власні батьки відсахнулись від неї, як від прокаженої, — хто його засудить? А вони ж могли жити разом довго та щасливо чи померти в один день — загинути тоді, на зануреній у туман трасі. Того дня Даша, самовіддана медсестра, сама спливаючи кров’ю, вибралася з понівеченого в аварії «жигульонка», щоб надати допомогу тим, хто її потребував. Так вона заразилася. Даша не знає як, але вона повинна жити далі!

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Наукометрія

Електронні бази даних

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]