Наукова бібліотека ТНПУ ім В. Гнатюка висловлює щиру подяку п. Юрію Миколайовичу Ковбасі за подаровану книгу.

138

Методика викладання основ підприємництва: конспекти лекцій з практикумом / В. К. Сидоренко, Й. М. Гушулей, О. М. Торубара, Ю. М. Ковбаса; за заг. ред. В. К. Сидоренка. – Чернігів : ЧНПУ імені Т. Г. Шевченка, 2017. – 216 с.


   У навчальному посібнику розглянуто загальні питання методики викладання основ підприємництва в середніх загальноосвітніх і професійних навчальних закладах.
   Автори приділяють значну увагу добору ефективних форм організації навчального процесу, методів і засобів навчання на основі принципів навчання основ підприємництва. У посібнику подано поради щодо планування навчального процесу, активізації пізнавальної діяльності учнів у процесі організації їхньої самостійної навчальної діяльності. Поряд з теоретичним розглядом питань наводяться приклади лабораторно-практичних робіт.
   Посібник призначений для вчителів середніх загальноосвітніх закладів (шкіл, гімназій, ліцеїв, колегіумів, МНВК), викладачів педагогічних ВНЗ і професійно-технічних закладів навчання та студентів. Робота буде корисною також слухачам закладів післядипломної освіти і аспірантам.

 

 

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Ресурси ТНПУ

Міністерство освіти і науки України

Разумков центр

Електронні бази даних

Наукометрія

Партнери

Ми в соціальних мережах